GOTY d.o.o TODY d.o.o.
english  srpski
Likeri

Marie Brizard Amaretto 0.7

Marie Brizard Amaretto slatki liker sa aromom badema

Marie Brizard je osnovana 1755. godine u Bordou, tadašnjem centru Francuskog moreplovstva. Od osnivanja Marie Brizard poslednjih 250 godina bira najbolje voće i začine iz celog sveta za proizvodnju svog širokog spektra svetski poznatih i kvalitetnih likera.Marie Brizard je bila treće dete od petnaestoro dece Pierre Brizard- a, proizvodjača buradi, i Jeanne Laborde. 11. januara 1755. Marie Brizard prelazeći gradski trg u Bordou našla je mornara iz Zapadne Indije Thomas-a , koji je ležao bez svesti i imao visoku temperaturu. U znak zahvalnosti što mu je spasila život, Thomas joj je dao jedino blago koje je imao, a to je bio tajni recept izvanredno svežeg aromatizovanog anis likera. Tako je rodjen Marie Brizard Anisete.

Marie Brizard je ujedinila snage sa svojim rodjakom Jean-Baptiste Roger i osnovala kompaniju Marie Brizard & Roger.

Brend stvoren od strane Marie Brizard u Bordou je jedan od svetski najcenjenijih proizvodjača likera i pića baziranih na biljkama, voću i začinima.

Prvobitno, kompanija izgradila svoje ime od anisa koji je kasnije postao Marie Brizard Anisete, ali pravi period rasta dolazi sa proširenjem izbora likera za koktele, alkohola, bezalkoholnih pića i u skorije vreme vina.

Web: www.mariebrizard.com


Zapremina: 0.7 l.
Boja:
Procenat alkohola: 28%
Kontinent: Evropa
Zemlja: Francuska
Cena A: 1190 dinara
Cena B: 1130 dinara
Dodaj u korpu!
Cena A - 1190 dinara
Cena B - 1130 dinara
Zapremina - 0.7 l
 
 
KORPA
Trenutno: 0 artikal(a)
Cena A: 0 RSD
Cena B: 0 RSD
ISPRAZNI  NARUČI