GOTY d.o.o TODY d.o.o.
english  srpski
Underberg

Underberg 12/1

UNDERBERG - Prirodni biljni digestiv


Šta je Underberg?
Underberg je prvenstveno piće iznenađenja i osećaja.

Dve činjenice definišu njegovu jedinstvenost:
1) blagotvorni digestivni efekat
2) pakovan u nepogrešivo doziranoj bočici obmotanoj papirom

Zašto ga konzumirati?
Underberg čini da se dobro osećate. Poseduje jedinstvene umirujuće i digestivne sposobnosti. Neophodan je na kraju svakog dobrog obroka.

Istorija porodične kompanije Underberg

U periodu kada je Hubert Underberg oženio Katharina Albrecht davne1846. godine i kada je osnovao kompaniju Underberg-Albrecht, bio je ubeđen da ima dobru ideju za posao. Imao je odličan proizvod.

Priča počinje nekoliko godina ranije. U toku svog obrazovanja u Holandiji, Hubert se upoznaje sa biljnim eliksirom koji će kasnije usavršiti i proizvoditi pod nazivom Underberg.

 

Semper Idem – strogo čuvana tajna

Hubert je bio oduševljen sa biljnim eliksirom koji je korišćen za lečenje digestivnih problema. Odlučio je da razvije piće u kom će imati kombinaciju leka i modern proizvodne tehnologije koja je sledila moto SMPER IDEM – uvek isti kvalitet i efekat.

Lično je odabrao svaku biljku koja je postal sastavni deo ovog nesvakidašnjeg pića koristeći metodu kojom je sačuvan svaki sastojak koji je zatim upotrebljen u proizvodnji. Tako je rođen jedinstveni biljni digestive – UNDERBERG.

 

Uspeh Underberga na tržištu

Sa svojim odličnim kvalitetom i jedinstvenom recepturom, proizvod je postao popularan u kratkom vremenskom periodu, a njegov tvorac Hubert Underberg dobio je medalje na prestižnim svetskim izložbenim salonima poput onih u Londonu, Parizu i Filadelfiji.

 

Zaštita robne marke

Kako bi zaštitio svoj proizvod od plagijata, Hubert Underberg ga je u Avgustu 1851. godine registrivao u Tgovinskom sudu Krefeld. Na ovaj čin se odlučio 40 godina pre nego čto su uvedena pravila za registraciju robne marke, što ga čini pionirom i na ovom polju.


Zapremina: 0.02 l.
Boja:
Procenat alkohola: 44%
Kontinent: Evropa
Zemlja: Nemačka
Cena A: 1740 dinara
Cena B: 1650 dinara
Dodaj u korpu!
Cena A - 1740 dinara
Cena B - 1650 dinara
Zapremina - 0.02 l
 
 
KORPA
Trenutno: 0 artikal(a)
Cena A: 0 RSD
Cena B: 0 RSD
ISPRAZNI  NARUČI